Tilauksen päivittäminen

6. kesäkuuta 2024

ID 274414

Voit ehkä vaihtaa tilaukseen, jossa on enemmän ominaisuuksia, tai suojata enemmän laitteita nykyisellä tilauksellasi odottamatta sen vanhenemista.

Tilauksen päivittämisen hinta lasketaan nykyisen tilauksesi jäljellä olevien päivien perusteella.

Voit päivittää tilauksen seuraavasti:

1. Siirry Tilaukset-osioon.
  2. Valitse tilauspaneelista Päivitä tilaus.
  3. Toimi seuraavasti:
    • Valitse haluamasi tilaus ja suojattavien laitteiden määrä Valitse päivitettävä tilaus -osiossa.
    • Valitse suojattujen laitteiden määrä Suojaa lisää laitteita tilauksellasi -osiossa.
  4. Valitse Maksa nyt.

Maksusi käsitellään heti.

Kun maksusi on käsitelty, varat veloitetaan tallennetun maksutapasi mukaisesti. Tilausehdot päivitetään sovelluksiin automaattisesti 24 tunnin kuluessa. Et enää voi vaihtaa takaisin edelliseen tilaukseen.

Jos maksu epäonnistuu, vaihda maksutapa tai yritä uudelleen valitsemalla uusi päivitysvaihtoehto.

Päivitetty tilaus uusitaan automaattisesti sen voimassaolon päätyttyä. Uusimishinta voi muuttua. Voit peruuttaa tilauksesi automaattisen uusimisen milloin tahansa My Kaspersky -tililläsi, ja suojauksesi pysyy aktiivisena tilausjakson päättymiseen saakka.