Pääsalasanan vaihtaminen

28. maaliskuuta 2024

ID 95243

Salasanan vaihtaminen:

1. Napsauta sivun oikeassa yläkulmassa olevaa linkkiä, jossa lukee sähköpostiosoitteesi.

Avattava valikko avautuu.

2. Napsauta Tilin asetukset -painiketta.

Tämä avaa ikkunan, jossa voit muokata tilin asetuksia.

3. Siirry Salasana-välilehdelle.
  4. Anna uusi salasana.

Salasanan täytyy sisältää vähintään kahdeksan merkkiä, joiden joukossa on vähintään yksi numero, yksi iso kirjain sekä yksi pieni kirjain, ja siinä ei saa käyttää välilyöntejä. Salasana ei voi sisältää aiemmin käyttämääsi salasanaa. Katso kaikki salasanoja koskevat vaatimukset.

5. Anna uusi salasana uudelleen.
  6. Napsauta Tallenna-painiketta.
  7. Vahvista uusi salasana syöttämällä nykyinen salasanasi.

Uusi salasana on tallennettu.

Salasanan vaihto voi aiheuttaa Kaspersky Safe Kids -tietojen menetyksen! Voit säästää asetukset ja tilastot huolehtimalla siitä, että vähintään yksi lapsesi laitteista on yhteydessä internetiin ja kirjautunut Kaspersky Safe Kidsiin ennen salasanan vaihtamista.