Sovelluksen aktivoiminen My Kasperskyn avulla

28. maaliskuuta 2024

ID 95253

Voit lisätä aktivointikoodin manuaalisesti tilillesi, jos haluat synkronoida yhdistettyjen laitteidesi tilaustiedot.

Sovelluksen aktivoiminen My Kasperskyn kautta:

1. Yhdistä sovelluksesi My Kaspersky -tiliisi, jos et ole vielä sitä tehnyt.
  2. Siirry My Kasperskyn Tilaukset-osioon.
  3. Kirjoita aktivointikoodi sivun alareunan Lisää aktivointikoodi -kenttään.
  4. Napsauta Lisää-painiketta.

Jos koodi on lisätty onnistuneesti, rekisteröityä tilausta vastaava paneeli tulee näkyviin Tilaukset-osioon. Sellaiset sovellukset aktivoidaan, jotka ovat yhteensopivia tilauksesi kanssa ja jotka on yhdistetty tiliisi. Lisäksi tarkistetaan, onko rekisteröity tilaus lähetettävä yhdistettyihin laitteisiisi manuaalisesti. Jos se voidaan lähettää, voit valita laitteet ja lähettää tilauksen heti.

Aktivointikoodin on oltava kelvollinen (tilaus ei saa olla vanhentunut), eikä se saa olla kielletty, estetty tai aiemmin lisätty. Voit lisätä enintään 100 aktivointikoodia My Kaspersky -tilillesi.

Katso myös

Laitteen yhdistäminen tiliin

Tilauksen lähettäminen tiliin lisätylle laitteelle