Ilmoitusasetusten muokkaaminen

28. maaliskuuta 2024

ID 95262

Voit muokata seuraavan tyyppisten tapahtumien ilmoitusasetuksia:

• tapahtumat, jotka liittyvät tiliin liitettyihin tilauksiin
  • tiliisi yhdistetyissä laitteissa havaitut tietoturvauhkat
  • lapsesi toiminta, jos käytät Kaspersky Safe Kidsiä
  • tietojen tietoturvauutiset
  • uudet viestit asiakaspalvelusta

Voit valita Kaspersky Safe Kids -ilmoitusten vastaanottamiseen myös toisen tavan – ilmoitus sähköpostitse tai ilmoitus sovelluksen kautta vanhemman tilassa.

Ilmoitusasetusten muokkaaminen:

1. Napsauta sivun oikeassa yläkulmassa ilmoituskuvaketta (Ilmoitukset).

Ilmoitusten syöteikkuna avataan.

2. Napsauta ilmoitussyöteikkunan yläosassa rataskuvaketta (Ilmoitusasetukset).

Tämä avaa ikkunan, jossa ilmoitusasetuksia voi muokata.

3. Valitse My Kaspersky -osiossa valintaruudut ilmoitustyypeille, joita haluat vastaanottaa My Kasperskyssa.
  4. Jos käytät Kaspersky Safe Kidsiä, käytä Kaspersky Safe Kids -osion valintakytkimiä ottaaksesi ilmoituksen toimitustavat käyttöön tai poistaaksesi ne käytöstä.
  5. Valitse haluamiasi Kaspersky Safe Kids -ilmoitustyyppejä vastaavat ruudut.
  6. Napsauta Tallenna-painiketta.

Saat ilmoitukset määrittämiesi asetusten mukaan.

Katso myös

Suojausuutisten valintaan käytettävien tilastojen poistaminen