Sovelluksen tietokantojen päivittäminen

28. maaliskuuta 2024

ID 95348

Oletusasetuksena Kaspersky-sovellukset tarkistavat Kasperskyn päivityspalvelimet päivitysten varalta ja päivittävät sovellusten tietokannat joka päivä. Voit myös suorittaa sovellusten tietokantojen päivittämisen manuaalisesti koska tahansa.

Voit käynnistää sovelluksen tietokantojen päivityksen yhdellä hallinnoidulla laitteella tai kaikilla hallinnoiduilla laitteilla yhtä aikaa.

Tietokantojen päivittämisen voi etäkäynnistää laitteilla, joiden suojana on Kaspersky Total Security, Kaspersky Internet Security for Mac, Kaspersky Anti-Virus, Kaspersky Internet Security tai Kaspersky Security Cloud.

Miten päivittää sovelluksen tietokantoja:

1. Siirry Laitteet-osioon.
  2. Napsauta haluamaasi laitetta.
  3. Napsauta Päivitä tietokannat -painiketta.

Kun päivitys on käynnissä, näkyvissä on edistymisestä kertova mittari (prosenttia valmiina ja jäljellä oleva aika) ja pysäytyspainike.

Tietokantojen päivittäminen samanaikaisesti kaikilla laitteilla