Tietoja tilauksen hallinnasta

28. maaliskuuta 2024

ID 96075

Jotta voit etähallita tilausta, sinun on ensin lisättävä tilauksen tiedot tilillesi. Voit myös yhdistää tilauksella aktivoidun, Kaspersky-sovellusta isännöivän laitteen tilillesi.

Saat tietoja sovelluksen tilauksesta sovelluksen ohjeesta, joka löytyy Kasperskyn online-ohjeesta.

Voit uusia ja hallinnoida ulkoiselta palveluntarjoajalta ostettuja tilauksia yrityksen verkkosivustollamme tai (jos ostit ne ulkoiselta palveluntarjoajalta) palveluntarjoajan verkkosivustolla. Näiden tilausten osalta näytetään linkki ulkoiseen kauppaan. Mobiilisovellusten osalta tilauksia voidaan mahdollisesti hallinnoida vain sovelluskaupan tilin kautta.

Katso myös

Sovelluksen aktivoiminen My Kasperskyn avulla

Laitteen yhdistäminen tiliin

Ostettujen sovellusten lataaminen