Miten määrittää pääsy verkkosivustoille riippumatta niiden luokituksesta

28. maaliskuuta 2024

ID 96894

Verkkosivustoille pääsyn määrittäminen riippumatta niiden luokituksesta:

1. Siirry Lapset-osioon.
  2. Valitse lapsen profiili.
  3. Mene Internet-alaosioon.
  4. Napsauta Asetukset-painiketta.
  5. Varmista, että Verkkotoiminnan valvonta -vaihtokytkin on päällä. Jos vaihtokytkin on pois päältä, siirrä se päällä-asentoon.
  6. Määrittele verkkosivusto Poikkeukset-osiossa.
  7. Tee verkkosivustolle jokin seuraavista toimenpiteistä:
    • Salliaksesi lapsen pääsyn verkkosivustolle valitse Sallittu pudotusluettelossa.
    • Estääksesi lapsen pääsyn verkkosivustolle valitse Kielletty pudotusluettelossa.
  8. Napsauta Lisää-painiketta.

Verkkosivuston osoite tulee näkyviin poikkeusten listalle.

9. Napsauta Tallenna-painiketta.

Uudet asetukset tulevat voimaan lapsen laitteilla muutamassa minuutissa, jos ne on yhdistetty internetiin.

IOS 13 -laitteissa Internetin käytön valvontaominaisuuksilla on tiettyjä rajoituksia. Lisätietoja