Miten määrittää sovellusten käyttö riippumatta niiden luokituksesta

28. maaliskuuta 2024

ID 96904

Eri sovellusten tai sovellusluokkien käyttöä ei voi määrittää iOS- ja macOS-laitteilla.

Oletusarvoisesti Kaspersky Safe Kids estää joitakin selaimia, jotka eivät ole täysin yhteensopivia Windows- ja Android-laitteiden kanssa, sekä sovelluksia, joilla lapset voivat kiertää asettamiasi suojausasetuksia. Voit muokata sovellusten käyttöoikeusasetuksia milloin tahansa noudattamalla alla olevia ohjeita.

Sovellusten käytön määrittäminen riippumatta niiden luokituksesta:

1. Siirry Lapset-osioon.
  2. Valitse lapsen profiili.
  3. Mene Sovellukset-alaosioon.
  4. Napsauta Asetukset-painiketta.
  5. Varmista, että Sovellusten valvonta -vaihtokytkin on päällä. Jos vaihtokytkin on pois päältä, siirrä se päällä-asentoon.
  6. Valitse lapsen laite.
  7. Jos haluat sallia jonkin laitteen sovelluksen käytön tai rajoittaa sitä, napsauta sovelluksen nimen oikealla puolella olevaa linkkiä, jossa on tämänhetkinen käyttöoikeustyyppi.
  8. Tee sovellukselle jokin seuraavista toimenpiteistä:
    • Salliaksesi lapsen pääsyn sovellukseen valitse Sallittu pudotusluettelossa.
    • Estääksesi lapsen pääsyn sovellukseen valitse Kielletty pudotusluettelossa.
    • Rajoittaaksesi sovelluksen käyttöä valitse pudotusluettelosta Rajoitettu ja määritä, montako tuntia päivässä lapsi voi käyttää kyseistä sovellusta.
  9. Napsauta Tallenna-painiketta.

Uudet asetukset tulevat voimaan lapsen laitteilla muutamassa minuutissa, jos ne on yhdistetty internetiin.