Miten määrittää lapsen tämänhetkinen sijainti

28. maaliskuuta 2024

ID 96913

Lapsen mobiililaitteiden tämänhetkisen sijainnin määrittäminen:

1. Siirry Lapset-osioon.
  2. Valitse sen lapsen profiili, jonka sijainnin haluat määrittää mobiililaitteen kautta.
  3. Siirry Missä lapseni on -alaosioon.
  4. Napsauta Asetukset-painiketta.
  5. Varmista, että Sijainnin valvonta -vaihtokytkin on päällä. Jos vaihtokytkin on pois päältä, siirrä se päällä-asentoon.
  6. Napsauta Raportit-painiketta.

Kun sovellus määrittää lapsen laitteen sijainnin, kartta näyttää nykyisen sijainnin.

7. Päivittääksesi tiedon lapsen mobiililaitteen nykyisestä sijainnista napsauta toistokuvaketta (Päivitä) ja Päivitä koordinaatit.

Lapsesi mobiililaitteen sijaintia ei voida selvittää esimerkiksi seuraavissa tilanteissa: laite on pois päältä, laite ei ole verkon peittoalueella, laitteen GPS tai paikannuspalvelut eivät ole päällä tai laite ei ole yhdistettynä Internetiin.