Huomautukset tavaramerkeistä

28. maaliskuuta 2024

ID 97345

Rekisteröidyt tavaramerkit ja palvelumerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

Google, Google Drive, Google Chrome, Google Play, Google Maps, YouTube ja Android ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.

Linux on Linus Torvaldsin rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

Microsoft, Windows, Windows Vista, Windows Media, Windows Phone, Outlook, Microsoft Edge, Bing ja Skype ovat Microsoft-konsernin yritysten tavaramerkkejä.

Apple, iPad, iPhone, iTunes, MacBook, Mac, macOS, QuickTime, Safari, Finder ja App Store ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä.

Cisco, Cisco Systems, IOS ja Flipshare ovat Cisco Systems, Inc:n ja/tai sen tytäryhtiöiden rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja määrätyissä muissa maissa.

Mozilla ja Firefox ovat Mozilla Foundationin tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

JavaScript on Oracle ja/tai sen tytäryhtiöiden rekisteröity tavaramerkki.

Amazon on Amazon.com, Inc:n tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkki.

Dropbox on Dropbox, Inc:n tavaramerkki.

LinkedIn on LinkedIn Corporationin ja/tai sen Yhdysvaltojen ja tiettyjen muiden maiden tytäryhtiöiden rekisteröity tavaramerkki tai tavaramerkki.

BitTorrent on of BitTorrent, Inc:n tavaramerkki.

ABBYY Lingvo on ABBYY Software, Ltd:n tavaramerkki.

SAMSUNG on SAMSUNGin tavaramerkki Yhdysvalloissa tai muissa maissa.

Digital River on Digital River, Inc:n rekisteröity tavaramerkki.

OpenVPN on OpenVPN, Inc:n rekisteröity tavaramerkki.