Tietoja sosiaalisen verkoston valvonnasta

28. maaliskuuta 2024

ID 99214

Sosiaalisen verkoston valvonta mahdollistaa kaikkien lapsen aikajanan julkaisujen tarkastelemisen ja tietojen saamisen lapsen ystävien määrästä yhteisöpalvelu VK:ssa. Merkittävä muutos ystävien määrässä voi kertoa nopeasti, että kaverien välillä on ongelmia tai tili on hakkeroitu. Tiedot sosiaalisen verkoston toiminnasta näytetään Raportit- ja Yhteenveto-alaosioissa.

Jotta voit valvoa lapsen toimintaa sosiaalisissa verkostoissa, sinun täytyy yhdistää sosiaalisen verkoston tili lapsen Kaspersky Safe Kids -profiiliin.

Lapsen sosiaalisen verkoston toiminnan tietoja ei päivitetä useammin kuin kerran päivässä.