Sosiaalisen verkoston tilin yhdistäminen lapsen profiiliin

28. maaliskuuta 2024

ID 99215

Voit tarkastella tietoja lapsen yhdistetyistä sosiaalisten verkostojen tileistä Asetukset-alaosiossa Yhteisöpalvelut-osiossa.

Yhdistääksesi sosiaalisen verkoston tilin lapsen profiiliin:

1. Siirry Lapset-osioon.
  2. Valitse ikkunan yläosasta sen lapsen profiili, johon haluat yhdistää sosiaalisen verkoston tilin.
  3. Siirry Yhteisöpalvelut-alaosioon.
  4. Napsauta Asetukset-painiketta.
  5. Napsauta sen sosiaalisen verkoston kytkinpainiketta, jonka haluat yhdistää.

Sivun alaosaan ilmestyy ohje lapsen sosiaalisen verkoston tilin yhdistämiseksi lapsen Kaspersky Safe Kids -profiiliin.

6. Kirjoittamalla lapsesi sähköpostiosoitteen voit lähettää lapselle viestin, joka sisältää yhteyslinkin.
  7. Napsauta Lähetä-painiketta.

Jos ehtoja ei ole aiemmin hyväksytty, tämä avaa ikkunan, jossa on lasten sosiaalisen median toiminnan valvomiseen liittyvän tiedon käsittelyn lausunnon ehdot.

8. Lue ja hyväksy lausunto jatkaaksesi.

Tämä lausunto hyväksytään kaikille lapsiprofiileille kerralla. Jos et hyväksy tätä lausuntoa, sinun ei tule jatkaa. Jos haluat kieltäytyä lausunnosta, kun se on hyväksytty, katso tietoja Euroopan unionin lakiartiklan noudattamiseen liittyen.

Yhteyslinkin sisältävä viesti lähetetään lapsen sähköpostiosoitteeseen.

9. Varmista, että lapsesi napsautti lähetetyssä viestissä olevaa Käynnistä suojaus -linkkiä ja että hän on kirjautunut sisään sosiaaliseen verkostoon.

Sosiaalisen verkoston tili yhdistetään lapsen profiiliin. Kaspersky Safe Kids alkaa vastaanottaa tietoa lapsen toiminnasta sosiaalisessa verkostossa.

Katso myös

Euroopan unionin lakiartiklan noudattaminen