Kaspersky Safe Kidsin asentaminen ja määrittäminen

7. lokakuuta 2022

ID 204174

Jotta voit aloittaa sovelluksen käytön, sinun on ensin asennettava Kaspersky Safe Kids vanhemman laitteelle vanhemman tilassa. Näin hallinnoit lastesi laitteiden asetuksia. Ja asennat sen sitten lapsen laitteille ottaaksesi asetukset käyttöön.

1. Asenna sovellus vanhemman laitteelle. iOS ja Android antavat sinun asettaa lapsillesi sääntöjä ja seurata lastesi toimintaa. Windows- ja MacOS-laitteet tarjoavat vanhemmille rajoitetun toiminnallisuuden ja uudelleenohjaavat sinut My Kasperskyyn, jossa voit käyttää useampia asetuksia ja hallintavaihtoehtoja. Voit myös hallinnoida lasten asetuksia My Kasperskyn Lapset-osion kautta.
  2. Asenna sovellus lapsen laitteille ja valitse lapsen tila. On tärkeää kirjautua järjestelmään samalla My Kaspersky -tilillä, sillä yhdistät asetuksen aikana omilla laitteillasi olevan sovelluksen lastesi laitteilla olevaan sovellukseen yhden My Kaspersky -tilin kautta.

Lisätietoja My Kaspersky -tilistä löydät vierailemalla My Kasperskyn verkko-ohjeen osiossa Aloittaminen.