Eri tilaustyypit ja niiden toiminnallisuuksien erot

7. lokakuuta 2022

ID 204273

Kaspersky Safe Kidsin tilaustiloja on 3 eri tyyppiä: Ilmainen, Kokeilu ja Premium.

• Ilmainen versio. Kaspersky Safe Kidsin ilmainen versio tarjoaa käyttöösi perustoiminnot. Voit vaihtaa ilmaisesta versiosta Premium-versioon ostamalla Premium-version verkkokaupasta tai My Kaspersky -verkkosivustolta.
  • Premium-versio. Kaspersky Safe Kidsin Premium-versio tarjoaa käyttöösi sovelluksen täydet toiminnot. Premium-versiolla on rajoitettu tilauskausi. Kun tilaus vanhenee, sovelluksen Premium-ominaisuudet poistetaan käytöstä ja sovellus vaihtuu ilmaiseen versioon. Voit jatkaa Kaspersky Safe Kidsin ilmaisen version käyttämistä tai uusia Premium-version.
  • Kokeiluversio. Kaspersky Safe Kidsin kokeiluversio tarjoaa samat ominaisuudet kuin Premium-versio, mutta se on voimassa vain 7 päivän ajan. Kun kokeilujakso umpeutuu, sovelluksen premium-ominaisuudet poistuvat käytöstä ja sovellus vaihtuu ilmaiseen versioon. Jos sinulla on voimassa oleva 30 päivän Kaspersky Total Security tai Kaspersky Security Cloud -kokeiluversio samalle My Kaspersky -tilille, Kaspersky Safe Kidsin kokeiluversio on voimassa saman ajanjakson ajan.

Kokeiluversion aktivointi ei ole saatavilla, jos:

• Olet jo aktivoinut kokeiluversion My Kaspersky -tililtäsi.
  • Olet jo ostanut Premium-version.

Ilmaisen ja Premium- / Kokeiluversion välillä vaihtaminen ei edellytä sovelluksen uudelleenasentamista.

Vertaile Kaspersky Safe Kidsin Ilmaista ja Premium- / Kokeiluversiota.

Ominaisuus

Ilmainen versio

Premium- / Kokeiluversio

Verkkosisällön valvonta

Suojaa lapsiasi epäsopivilta verkkosivustoilta, sisällöltä, hakutuloksilta

+

+

Turvallinen haku YouTubessa

Estä lastesi tekemät YouTube-hakupyynnöt, joita voidaan pitää vahingollisina

+

+

Sovellusten käytön hallinta

Hallinnoi sovellusten käyttöä käyttöajan, ikärajoitusten tai luokan perusteella

+

+

Ruutuajan hallinta

Hallinnoi sitä, kuinka monta tuntia päivässä lapsesi käyttävät laitteillaan (PC-tietokoneet ja mobiililaitteet)

+

+

Ruutuajan ajastaminen

Aseta tarkat ajanjaksot, jolloin laite rajoittaa ruutuaikaa

-

+

Lapsen sijainnin hallinta

Voit katsoa lapsesi liikkeet kartalta sekä asettaa turvallisen alueen, jossa heidän tulee pysyä, ja saat ilmoituksen, kun lapsesi on poistumassa turvalliselta alueelta

-

+

Akun seuranta

Saat ilmoituksen, kun lapsesi akku on tyhjenemässä, jotta yhteytenne ei katkea

-

+

YouTube-hakuhistorian valvonta

Voit selvittää lastesi mielenkiinnon kohteet tarkastelemalla heidän YouTube-hakujaan

-

+

Reaaliaikaiset hälytykset

Saat hälytyksen, jos lapset yrittävät päästä pahoille sivustoille tai sovelluksiin, etsivät epäilyttävää sisältöä, poistuvat turvalliselta alueelta ja muuta

-

+

Premium-versio sallii sovelluksen täyden toiminnallisuuden käytön vain yhdelle My Kaspersky -tilille.

Yksi My Kaspersky -tili voidaan yhdistää 100 lapsen profiiliin ja 500 laitteeseen.