XIAOMI-laitteet

24. lokakuuta 2023

ID 210804

Vaiheet voivat vaihdella laitteen mallin ja käyttöjärjestelmäversion mukaan.

Seuraavassa on tunnetut ongelmat ja niiden mahdolliset ratkaisut, kun Kaspersky Safe Kids -sovellusta käytetään XIAOMI-laitteilla:

• Sovellus saattaa lakata toimimasta taustatilassa, vaikka se olisi lukittu muistiin. Ratkaise tämä ongelma muuttamalla sovelluksen toiminnan hallinta-asetuksia akun asetuksissa.

Jos laite on esimerkiksi Xiaomi Redmi Note 3 ja käyttöjärjestelmä on Android 6.0.1, siirry kohtaan AsetuksetAkku ja suorituskykySovellusten akun käytön hallintaValitse sovellukset (käytettävissä virransäästötilassa) → Kaspersky Safe KidsEi rajoituksia.

• Kaspersky Safe Kids ei käynnisty uudelleen, kun laite käynnistetään uudelleen tai sovellus on poistettu laitteen muistista. Ratkaise tämä ongelma siirtymällä laitteen tietoturvakeskukseen ja salli Kaspersky Safe Kidsin automaattinen käynnistäminen.
  • Sovelluksen premium-versiota ei voi ostaa laitteissa, joissa on MIUI-laiteohjelmiston paikallinen kiinankielinen versio (ilman Google Play -palvelujen esiasennettua virallista versiota).