Sovelluksen määrittäminen vanhemman käyttöön

24. lokakuuta 2023

ID 94990

Kun Kaspersky Safe Kids on asennettu mobiililaitteellesi, sinun täytyy määrittää se vanhemman käyttöä varten.

Noudata ensimmäisellä käynnistyskerralla näytölle tulevia ohjeita.

Jos määrität Kaspersky Safe Kidsin vanhemman käyttöön, mutta päätät myöhemmin määrittää sen lastasi varten, sinun on poistettava sovellus ja asennettava se sitten uudelleen.

Kaspersky Safe Kidsin määrittäminen vanhemman käyttöön:

1. Käynnistä Kaspersky Safe Kids mobiililaitteellasi.

Kaspersky Safe Kidsin tervetulonäyttö avautuu.

2. Tutustu sovelluksen tärkeimpiin ominaisuuksiin ja valitse Jatka.

Näytölle avautuu käyttöehdot sisältävä ikkuna.

3. Tarkista käyttöehtoasiakirjat.
    • Jos hyväksyt asiakirjojen ehdot, valitse niitä vastaavat valintaruudut. Napauta Vahvista, jos hyväksyt asiakirjat.
    • Jos et hyväksy asiakirjojen ehtoja, sulje sovellus äläkä käytä sitä.
  4. Tarkista markkinointitarkoituksiin tehtävää tietojenkäsittelyä koskeva lausunto.
    • Jos haluat hyväksyä lausunnon, napauta Hyväksy ja vahvista valintasi.
    • Jos haluat jatkaa määritystä hyväksymättä lausuntoa, valitse Ohita. Voit hyväksyä lausunnon myöhemmin sovelluksen asetuksissa.
  5. Valitse, että kyseessä on vanhemman laite.
  6. Liitä laitteesi My Kasperskyyn:
    • Jos sinulla on jo My Kaspersky -tili:
      1. Syötä käyttötietosi.
      2. Napauta Kirjaudu sisään.
    • Jos rekisteröidyit My Kaspersky Apple-, Google- tai Facebook-tililläsi, sinun on luotava salasana My Kaspersky -tilillesi. Voit tehdä tämän napauttamallaLoin My Kaspersky -tilin Googlen, Applen tai Facebookin kautta linkkiä ja seuraamalla ohjeita. Tarkempia tietoja löytyy My Kasperskyn ohjeista.

Pikasisäänkirjautumisen saatavuus riippuu alueestasi. Lisätietoja Venäjän rajoituksista on tässä artikkelissa (saatavilla vain englanniksi ja venäjäksi).

• Jos sinulla ei ole My Kaspersky -tiliä:
      1. Napauta Luo tili.
      2. Suorita rekisteröintiprosessi. Antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetetään viesti, joka sisältää aktivointilinkin. Vahvista rekisteröinti napauttamalla linkkiä.

Voit luoda tilin myös My Kaspersky -verkkosivustolla.

Mobiililaitteesi liitetään My Kasperskyyn.

7. Luo tai syötä sovelluksen pääsykoodi. Kaikilla samaan My Kaspersky -tiliin liitetyillä laitteilla käytetään samaa pääsykoodia.
  8. Napauta Jatka.

Kaspersky Safe Kids on nyt valmiina käyttöön mobiililaitteellasi.