Kaspersky Safe Kidsin ominaisuudet Android- ja iOS-laitteilla

24. lokakuuta 2023

ID 141486

Voit asentaa Kaspersky Safe Kids for Androidin tai Kaspersky Safe Kids for iOSin lapsen mobiililaitteelle ja vanhemman mobiililaitteelle. Mobiililaitteet, joille on asennettu Kaspersky Safe Kids, liitetään automaattisesti My Kasperskyyn.

Lapsen laitteella käytettävissä olevat sovelluksen toiminnot

Kun Kaspersky Safe Kids on määritetty lapsen mobiililaitteella, sitä voidaan käyttää seuraaviin asioihin:

• Suojaa lapsesi ei-toivotulta verkkosisällöltä (turvallisella selainominaisuudella lapsen iOS-laitteilla).
  • Valvo sovellusten käyttöä (vain lapsen Android-laitteissa).
  • Lapsen laitteen sijainnin paikantaminen reaaliaikaisesti.
  • Toimii selaimena turvallista Internetin selaamista varten (vain lapsen iOS-laitteille).
  • Lapsen laitteen käyttöajan valvonta.
  • Valvoo YouTuben käyttöä (vain lapsen Android-laitteille).

Lapsen suojausasetukset eivät ole käytettävissä lapsen laitteelle asennetussa sovelluksessa. Voit määrittää lapsen suojausasetukset My Kasperskyssa tai vanhemman laitteelle asennetussa sovelluksessa.

Vanhemman laitteella käytettävissä olevat sovelluksen toiminnot

Kun Kaspersky Safe Kids on määritetty vanhemman mobiililaitteella, sitä voidaan käyttää seuraaviin asioihin:

• Lapsen mobiililaitteiden sijainnin tarkistaminen kartalta ja sallittujen alueiden määrittäminen lasta varten.
  • Lapsen laitteen, sovellusten ja Internetin käyttöön liittyvien ilmoitusten seuraaminen.
  • Lapsen laitteilla käytettävien Kaspersky Safe Kidsin suojausasetusten määrittäminen.
  • Lapsen toimintayhteenvedon katseleminen.

Voit käyttää kaikkia vanhemman mobiililaitteella käytettävissä olevia toimintoja myös My Kasperskyssa, jossa voit lisäksi katsella yksityiskohtaisia raportteja lapsesi kaikesta laitteiden käytöstä.