Tietoja loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksesta

24. lokakuuta 2023

ID 159204

Loppukäyttäjän käyttöoikeussopimus (Käyttöoikeussopimus) on sinun ja AO Kaspersky Labin välinen sitova sopimus, joka määrittää ehdot, joilla voit käyttää sovellusta.

Lue käyttöoikeussopimus huolellisesti, ennen kuin aloitat sovelluksen käytön.

Kun vahvistat sovelluksen asentamisen tai ensimmäisen käynnistyksen yhteydessä, että hyväksyt käyttöoikeussopimuksen, hyväksyt myös sen ehdot. Jos et hyväksy käyttöoikeussopimuksen ehtoja, peruuta sovelluksen asennus äläkä käytä sovellusta.

Voit tarkistaa Käyttöoikeussopimuksen milloin tahansa Kaspersky Safe Kidsin Tietoja-kohdassa.