Tietoja beta-versiosta

24. lokakuuta 2023

ID 174255

Beta-versiot eivät ole käytettävissä Yhdysvalloissa. Beta-versiot eivät myöskään ole käytettävissä Huawei-laitteilla.

Haluamme kuulla käyttökokemuksistasi mobiilituotteidemme uusien ominaisuuksien parissa ja kutsumme sinut mukaan beta-testaajaksi. Beta-versio sisältää uusia ominaisuuksia, joita voit kokeilla ennen kuin ne julkaistaan virallisesti.

Huomaathan, että beta-versiot eivät välttämättä ole yhtä vakaita kuin virallisesti julkaistut lopulliset versiot. Voit kohdata sellaisia ongelmia kuin että sovellus kaatuu, ominaisuudet eivät toimi kunnolla tai palvelut eivät ole käytettävissä.

Beta-versio on ilmainen. Sovelluksen toiminnot voivat kuitenkin olla rajoitettuja (esimerkiksi ostokset eivät ehkä ole käytettävissä). Lue kaikki beeta-version käyttöehdot ja loppukäyttäjän käyttöoikeussopimus huolellisesti.

Käytä sovellusta vain sen toiminnallisuuden mukaan, jonka asennettu sovelluksen versio mahdollistaa.

Voit tarkistaa käyttämäsi beta-versiot Androidissa siirtymällä Google Playhin ja napauttamalla ProfiiliOmat sovellukset ja pelitBeta.

Jos iOS-laitteilla käyttämäsi sovellus on betaversio, sen kuvakkeen vieressä näkyy oranssi merkki.

Ennen kuin aloitat sovelluksen beta-testauksen, lue huolellisesti kohta Beta ja tilaukset.