Android-käyttöjärjestelmässä estetyt sovellukset

24. lokakuuta 2023

ID 206323

Tietyt lapsen Android-laitteen sovellukset on estetty automaattisesti. Pyrimme siihen, että ei lapsi saa mahdollisuutta huijata ja ohittaa lapsilukkoasetuksia.

Nämä sovellukset ja selaimet Kaspersky Safe Kids estää oletusarvoisesti:

• Asetukset (com.android.settings)
  • Greenify (com.oasisfeng.greenify)
  • Google Assistant - Get things done, hands-free (com.google.android.apps.googleassistant)
  • Assistant for Android (com.advancedprocessmanager)
  • SD Maid - System Cleaning Tool (eu.thedarken.sdm)
  • App Manager (com.ashampoo.app.manager)
  • App Ops - Permission manager (rikka.appops)
  • App Ops [Root] (droidmate.appopsinstaller)
  • Link2SD (com.buak.Link2SD)
  • XPrivacyLua (eu.faircode.xlua)
  • XPrivacy (biz.bokhorst.xprivacy)
  • System app remover (root needed) (com.jumobile.manager.systemapp)
  • system app remover pro (com.jumobile.manager.systemapp.pro)
  • All-In-One Toolbox: Cleaner, Speed& Widget (imoblife.toolbox.full)
  • All apps permissions settings (bg.androidapps.appopsrunner)
  • Smart Quick Settings (com.smartwho.SmartQuickSettings)
  • Settings App (info.kfsoft.android.appsetting)
  • Hidden Settings Pro (com.erron.hiddensettingspro)
  • Secure Settings (com.intangibleobject.securesettings.plugin)
  • Hidden Settings for MIUI (com.ceyhan.sets)
  • MIUI Secret Settings (com.blackcurrantstudioz.MIUISecretSettings)
  • Tasker (net.dinglisch.android.taskerm)
  • KillApps: Close all apps running (com.tafayor.killall)
  • Power Clean (com.lionmobi.powerclean)
  • Ghost Commander File Manager (com.ghostsq.commander)
  • Simple System Monitor (com.dp.sysmonitor.app)
  • Taskmanager (de.hp.taskmanager)
  • Smart Manager (com.samsung.android.sm)
  • Smart Manager (com.jzz.smart.manager.batterysaver.cleaner.boost.optimizer)
  • Deep Cleaner (com.uoplongan.deepcleaner)
  • UC Browser (com.UCmobile.intl)
  • Yandex Browser with Protect, Yandex (com.yandex.browser, ru.yandex.searchplugin)
  • Firefox Browser: fast, private & safe web browser (org.mozilla.firefox)
  • Opera browser with free VPN (com.opera.browser)
  • Opera mini (com.opera.mini.native)

Edellä olevien sovellusten nimet voivat vaihdella eri verkkokaupoissa. Nimet voivat muuttua myös ajan saatossa.