Sovelluksen Premium-version aktivointi

24. lokakuuta 2023

ID 209848

Jos haluat käyttää kaikkia Kaspersky Safe Kidsin toimintoja, sinun tulee aktivoida sovelluksen premium-versio vanhemman laitteella.

Premium-version aktivoimiseen tarvitaan Internet-yhteys.

Sovelluksen premium-version aktivointi Android-laitteella

Sovelluksen premium-version aktivointi iOS-laitteella

Kaspersky Safe Kidsin aktivoinnissa voi kestää jonkin aikaa. Ilmaisversion rajoitukset ovat voimassa, kunnes aktivointi on suoritettu. Jos sovelluksen aktivointi ei onnistu, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Voit ostaa tilauksen myös verkkokaupasta tai My Kasperskysta.

Jos ostat tilauksen, Kaspersky Safe Kids siirtyy premium-versioon kaikilla My Kaspersky -tiliisi liitetyillä laitteilla.