HTC-laitteet

24. lokakuuta 2023

ID 210797

Seuraavassa on tunnetut ongelmat ja niiden mahdolliset ratkaisut, kun Kaspersky Safe Kids -sovellusta käytetään HTC-laitteilla:

Tietyistä HTC-laitteiden laiteohjelmiston ominaisuuksista johtuen ongelmia voi ilmetä, kun annetaan salasanaa muulla kuin englanninkielistä asettelulla. Kielen vaihto ei toimi salasanakentässä. Ongelma ilmenee HTC M8 -laitteella.

Jos haluat antaa salasanan muuta kuin englanninkielistä asettelua käyttäen, valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista:

1. Asenna muun valmistajan näppäimistö Google Playsta ja kirjoita salasana sen avulla.
  2. Kirjoita salasana toiseen sovellukseen, kopioi ja liitä se sitten salasanakenttään.