Nubia-laitteet

24. lokakuuta 2023

ID 210798

Seuraavassa on tunnetut ongelmat ja niiden mahdolliset ratkaisut, kun Kaspersky Safe Kids -sovellusta käytetään Nubia-laitteilla:

• Nubia NX 529 -laitteen laiteohjelmiston toimintojen vuoksi sovellus ei välttämättä käynnisty automaattisesti laitteen uudelleenkäynnistyksen jälkeen. Suosittelemme, että Kaspersky Safe Kids lisätään sovelluksiin, jotka voivat käynnistyä automaattisesti, tai että sovellus käynnistetään manuaalisesti laitteen uudelleenkäynnistyksen jälkeen.