Meizu-laitteet

24. lokakuuta 2023

ID 210810

Vaiheet voivat vaihdella laitteen mallin ja käyttöjärjestelmäversion mukaan.

Seuraavassa on tunnetut ongelmat ja niiden mahdolliset ratkaisut, kun Kaspersky Safe Kids -sovellusta käytetään Meizu-laitteilla:

• Kaspersky Safe Kids ei toimi oikein, kun laite on lepotilassa. Ratkaise ongelma siirtymällä kohtaan AsetuksetLaiteVirran hallintaEnergiankulutusEnergiankulutuksen optimointiLepotilan hallinta ja salli Kaspersky Safe Kids -sovelluksen toiminta lepotilassa.
  • Kaspersky Safe Kids ei käynnisty, kun laite käynnistetään uudelleen tai sovellus on poistettu laitteen muistista. Ratkaise ongelma antamalla Kaspersky Safe Kids -sovellukselle oikeus automaattiseen käynnistymiseen.
  • Kaspersky Safe Kids voi olla poistettu laitteen muistista. Lukitse sovellus muistiin, jotta se toimii oikein.

Sovelluksen lukitseminen RAM-muistiin

• MEIZU PRO 6 PLUS:

Meizu Pro 6 Plus -laitteella, jonka käyttöjärjestelmä on Android 6.0.1, Kaspersky Safe Kids ei ehkä saa käyttöoikeuksia, missä tapauksessa sovellus ei toimi kunnolla. Ratkaise ongelma päivittämällä laite Android 7.x -käyttöjärjestelmään. Muussa tapauksessa toimi näin:

1. Siirry kohtaan AsetuksetSovelluksetKaspersky Safe KidsKäyttöoikeuksien hallinta.
    2. Käyttöoikeuksien myöntäminen: aseta käyttöoikeuksien valinnaksi Käytössä tai napauta käyttöoikeuden nimeä ja valitse luettelosta Salli.