ASUS-laitteet

24. lokakuuta 2023

ID 210889

Seuraavassa on tunnetut ongelmat ja niiden mahdolliset ratkaisut, kun Kaspersky Safe Kids -sovellusta käytetään ASUS-laitteilla:

• ASUS ZenFone 2 -laitteella Kaspersky Safe Kids ei käynnisty, kun laite käynnistetään uudelleen tai sovellus on poistettu laitteen muistista. Ratkaise ongelma sallimalla Kaspersky Who Calls -sovelluksen automaattinen käynnistäminen Autostart Manager (Automaattisen käynnistyksen hallinta) -asetuksissa.
  • Jos Kaspersky Safe Kids -asetukset määritetään laitteilla, joille on asennettu Asus Mobile Manager, ja sitten sen jälkeen Kaspersky Safe Kids suljetaan viimeksi käytetyistä sovelluksista, Asus Mobile Manager estää Kaspersky Safe Kidsin automaattisen käynnistämisen. Tämän seurauksena Kaspersky Safe Kids ei voi vastaanottaa komentoja My Kaspersky -palvelusta ja suorittaa niitä.
  • Tietyistä ASUS-laitteiden laiteohjelmiston ominaisuuksista johtuen ongelmia voi ilmetä, kun annetaan salasanaa muulla kuin englanninkielistä asettelulla. Kielen vaihto ei toimi salasanakentässä. Ongelma ilmenee ASUS ZenFone 6 -laitteella.

Jos haluat antaa salasanan muuta kuin englanninkielistä asettelua käyttäen, valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista:

1. Asenna muun valmistajan näppäimistö Google Playsta ja kirjoita salasana sen avulla.
    2. Kirjoita salasana toiseen sovellukseen, kopioi ja liitä se sitten salasanakenttään.