Laitteisto- ja ohjelmistovaatimukset

24. lokakuuta 2023

ID 94957

Tämä ohje soveltuu Kaspersky Safe Kids for Android -versiolle 1.99.0.XXX ja Kaspersky Safe Kids for iOS -versiolle 1.100.0.XXX ja sitä uudemmille.

Laitteen tulee täyttää seuraavat vaatimukset, jotta Kaspersky Safe Kids for Androidin käyttö on mahdollista:

• Laitteen tyyppi: älypuhelin tai tabletti
  • Näytön tarkkuus: 320x480 DPI tai korkeampi
  • Käyttöjärjestelmä: Android 7 ja uudempi
  • Internet-yhteys

Kaspersky Safe Kids for Android on asennettava laitteen ensisijaiseen tallennustilaan (ei irrotettavalle muistikortille). Lisäksi Kaspersky Safe Kids saattaa toimia epävakaasti Android-laitteilla, joiden RAM-muisti on pieni.

Laitteen tulee täyttää seuraavat vaatimukset, jotta Kaspersky Safe Kids for iOSin käyttö on mahdollista:

• Käyttöjärjestelmä: iOS 15.X ja uudempi
  • Internet-yhteys