Sovelluksen määrittäminen lasta varten

24. lokakuuta 2023

ID 95625

Kun Kaspersky Safe Kids on asennettu lapsesi mobiililaitteelle, sinun on määritettävä sovellus häntä varten. Kun lapsesi laite on määritetty, ikärajoitukset ja muut suojausasetukset otetaan käyttöön.

Ennen kuin määrität Kaspersky Safe Kidsin, sinun on määritettävä näyttöaika lapsesi laitteella.

Näyttöajan määrittäminen

Näyttöajan avulla voit hyödyntää kaikkia Kaspersky Safe Kidsin kaikkia toimintoja. Näyttöajan kanssa:

• Lapsesi ei voi poistaa sovellusta;
  • Voit käyttää Verkkotoiminnan valvontaa (voit seurata, millä verkkosivustoilla lapsesi vierailee);
  • Voit käyttää laitteen esto lapsesi laitteella.

Lue lisää eri lasten laitteissa saatavilla olevista ominaisuuksista

Noudata ensimmäisellä käynnistyskerralla näytölle tulevia ohjeita.

Jos määrität Kaspersky Safe Kidsin lasta varten, mutta päätät myöhemmin määrittää sen vanhemman käyttöön, sinun on poistettava sovellus ja asennettava se sitten uudelleen.

Kaspersky Safe Kidsin määrittäminen lasta varten ja suojauksen ottaminen käyttöön:

1. Käynnistä Kaspersky Safe Kids lapsen mobiililaitteella.

Kaspersky Safe Kidsin tervetulonäyttö avautuu.

2. Tutustu sovelluksen tärkeimpiin ominaisuuksiin ja valitse Jatka.

Näytölle avautuu käyttöehdot sisältävä ikkuna.

3. Tarkista käyttöehtoasiakirjat.
    • Jos hyväksyt asiakirjojen ehdot, valitse niitä vastaavat valintaruudut. Napauta Vahvista, jos hyväksyt asiakirjat.
  4. Jos et hyväksy asiakirjojen ehtoja, sulje sovellus äläkä käytä sitä.
  5. Liitä laite My Kasperskyyn:
    • Jos sinulla on jo My Kaspersky -tili, toimi näin:
      1. Syötä käyttötietosi.
      2. Napauta Kirjaudu sisään.
    • Jos sinulla ei ole My Kaspersky -tiliä, toimi näin:
      1. Valitse Eikö sinulla ole tiliä?.
      2. Suorita rekisteröintiprosessi.

Antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetetään viesti, joka sisältää aktivointilinkin. Vahvista rekisteröinti napauttamalla linkkiä.

3. Napauta Jatka.

Voit luoda tilin myös My Kasperskyssa.

6. Näet markkinointitarkoituksiin käsiteltäviä tietoja koskevan lausunnon. Napauta Ohita.

Lapsen käyttämän tilan tietoja ei käsitellä markkinointitarkoituksiin.

7. Valitse, että kyseessä on lapsen laite.
  8. Määritä lapsi, joka käyttää tätä mobiililaitetta:
    • Valitse lapsi luettelosta.
    • Jos tätä mobiililaitetta käyttävää lasta ei näy luettelossa, lisää hänet luetteloon. Toimi näin:
      1. Valitse Lisää lapsi.
      2. Määritä lapsesi tiedot:
        • Lapsesi nimi. Tämä nimi näytetään lapsen toimintaan liittyvissä hälytyksissä, joita sinulle lähetetään.
        • Lapsesi syntymävuosi. Lapsesi ikä määrittää oletusasetukset, joita Kaspersky Safe Kids käyttää lapsesi laitteen valvomiseen.
        • Lapsesi kuva.
      3. Napauta Lisää.

Voit lisätä lapsen tiedot myös My Kasperskyssa.

9. Valitse Jatka ja myönnä Kaspersky Safe Kidsille laitteen sijainnin käyttöoikeus.
  10. Anna vanhempainhallinnan hallita rajoituksia.
  11. Myönnä Kaspersky Safe Kidsille oikeus ilmoitusten lähettämiseen.
  12. Anna Kaspersky Safe Kidsin käyttää lapsen sijaintia sovellusta käytettäessä.
  13. Napauta Valmis.

Kaspersky Safe Kids on keskeytetty. Voit nyt antaa laitteen lapsellesi.

iOS-käyttöjärjestelmä mahdollistaa Kaspersky Safe Kidsin ilmoitusten piilottamisen lapsen laitteella käyttöjärjestelmän asetuksien kautta.

Kaspersky Safe Kidsin määrittäminen näyttöajan API:n avulla versioon 1.87.0.XXX päivittämisen jälkeen