Sovelluksen poistaminen lapsen laitteelta

24. lokakuuta 2023

ID 95655

Ennen kuin voit poistaa Kaspersky Safe Kids -sovelluksen laitteelta, sinun on poistettava Kaspersky Safe Kidsin määritysprofiili. Määritysprofiilin poistaminen edellyttää Kaspersky Safe Kidsin PIN-koodin syöttämistä. Voit tarkistaa koodin Kaspersky Safe Kidsin asetuksissa lapsen mobiililaitteella tai My Kasperskyssa.

Jos et poista määritysprofiilia, Kaspersky Safe Kidsin rajoitukset jäävät voimaan.

Määritysprofiilin poistamiseen tarvittavan PIN-koodin tarkistaminen lapsen mobiililaitteella:

1. Käynnistä sovellus lapsen mobiililaitteella.
  2. Napauta TietojaKuinka sovellus poistetaan.
  3. Syötä My Kaspersky -tilisi salasana.

Ohjeet Kaspersky Safe Kidsin poistamiseen lapsen mobiililaitteelta ja määritysprofiilin poistamiseen tarvittava koodi tulevat näkyviin.

Määritysprofiilin poistaminen lapsen mobiililaitteelta:

1. Valitse etusivulla AsetuksetYleistäProfiilit.
  2. Valitse Kaspersky Safe Kids -profiili.
  3. Valitse Poista.
  4. Syötä koodi, jota tarvitaan määritysprofiilin poistamiseen.

Määritysprofiili poistetaan. Nyt voit poistaa Kaspersky Safe Kids -sovelluksen.

Kaspersky Safe Kidsin poistaminen:

1. Pidä Koti-valikossa Kaspersky Safe Kids -kuvaketta painettuna, kunnes kuvakkeet alkavat heilua.
  2. Valitse poistovaihtoehto.

Kun sovellus on poistettu, mobiililaite poistetaan lapsen profiilista My Kasperskyssa.