Hallinnoi Kaspersky Safe Kidsiä My Kasperskyssa

27. maaliskuuta 2023

ID 151737

Kaikkia Kaspersky Safe Kidsin asetuksia hallinnoidaan Lapset-osiossa My Kaspersky -verkkosivustolla. Kun olet muuttanut Kaspersky Safe Kidsin asetuksia, ne synkronoidaan My Kaspersky -verkkosivustolla ja lastesi laitteilla olevien Kaspersky Safe Kids -asennusten välillä.

My Kasperskyssa voit tarkistaa ja säätää seuraavia asetuksia:

• Lisää, muokkaa tai poista lasten tietoja.
  • Rajoita pääsyä tietyille verkkosivustoille ja sovelluksiin.
  • Estä pääsy kaikille verkkosivustoille tai määritä sallittujen sivustojen luettelo.
  • Rajoita laitteen käyttöaikaa.
  • Rajoita sovelluksen käyttöaikaa.
  • Valitse lapsellesi turvallinen alue kartalta.
  • Vastaa lapsesi pyyntöihin.

Voit myös valvoa lapsesi toimia:

• Paikallista lapsesi mobiililaitteet.
  • Tarkista lapsesi julkaisut sosiaalisessa mediassa.
  • Tarkastele päivittäisiä raportteja lapsesi toiminnasta.

Siirry My Kasperskyyn sovelluksesta

Lisätietoja on My Kasperskyn ohjeessa.