Tietokonevaatimukset

27. maaliskuuta 2023

ID 94538

Laitteiston vähimmäisvaatimukset:

• Prosessori: 1 GHz
  • RAM: 1 Gt 32-bittiselle järjestelmälle (x32) / 2 Gt 64-bittiselle järjestelmälle (x64)
  • Vapaa kiintolevytila: 200 Mt

Lisäksi voidaan tarvita vapaata kiintolevytilaa (enintään 4.5 Gt) Microsoft .NET Frameworkin asentamiseen, jos sitä ei ole asennettu tietokoneellesi.

Yleiset vaatimukset:

• Microsoft Windows Installer 3.0 tai uudempi
  • Microsoft .NET Desktop Runtime 6.x (6.0.10 tai korkeampi näytön resoluutio)
  • Internet-yhteys (yhteyden muodostamiseen My Kaspersky -verkkosivustolle, sovelluksen käyttämiseen ja sovelluksen päivittämiseen)
  • 1024 x 768 pikseliä tai korkeampi näytön resoluutio

Tuetut käyttöjärjestelmät:

• Microsoft Windows 7 Home Basic, Home Premium, Professional, Ultimate, Starter (x32/x64) Service Pack 1, jossa päivitykset KB4474419 ja KB4490628 tai uudemmat
  • Microsoft Windows 8, 8.1 Pro (x32 / x64)
  • Microsoft Windows 10 Education, Home, Pro (x32 / x64) mukaan lukien RS1, RS2, RS3, RS4, RS5, 19H1, 19H2, 20H1, 20H2, 21H1, 22H2
  • Microsoft Windows 11 Home, Pro, Education (x32 / x64) mukaan lukien 21H2, 22H2

Tuetut selaimet:

• Chromium-pohjainen Microsoft Edge
  • Microsoft Internet Explorer (versiot 10-11), mukaan lukien käyttöön otettu Enhanced Protected Mode -suojaustila
  • Google Chrome (versio 74 tai uudempi)
  • Mozilla Firefox (versio 67 tai uudempi)
  • Yandex.Browser (versio 19 tai uudempi), mukaan lukien käyttöön otettu Turbo-tila

Microsoft Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox ja Yandex.Browser -selaimista tuetaan sekä x86- että x64-versioita.