Tietoja tilauksesta

27. maaliskuuta 2023

ID 95593

Tilaus on oikeus käyttää palvelua loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen ehtojen mukaisesti.

Tilaus sisältää oikeuden:

• käyttää sovellusta yhdessä tai useammassa tietokoneessa tai laitteessa
  • saada tukea asiakaspalvelusta
  • päivitysten saamiseen

Voit käyttää seuraavia sovelluksen versioita:

• Ilmainen versio. Kaspersky Safe Kidsin ilmainen versio tarjoaa käyttöösi perustoiminnot. Voit vaihtaa ilmaisesta versiosta Premium-versioon ostamalla Premium-version verkkokaupasta tai My Kaspersky -verkkosivustolta.
  • Premium-versio. Kaspersky Safe Kidsin Premium-versio tarjoaa käyttöösi sovelluksen täydet toiminnot. Premium-versiolla on rajoitettu tilauskausi. Kun tilaus vanhenee, sovelluksen Premium-ominaisuudet poistetaan käytöstä ja sovellus vaihtuu ilmaiseen versioon. Voit jatkaa Kaspersky Safe Kidsin ilmaisen version käyttämistä tai uusia Premium-version.
  • Kokeiluversio. Kaspersky Safe Kidsin kokeiluversio tarjoaa samat ominaisuudet kuin Premium-versio, mutta se on voimassa vain 7 päivän ajan. Kun kokeilujakso umpeutuu, sovelluksen premium-ominaisuudet poistuvat käytöstä ja sovellus vaihtuu ilmaiseen versioon. Jos sinulla on voimassa oleva 30 päivän Kaspersky Total Security tai Kaspersky Security Cloud -kokeiluversio samalle My Kaspersky -tilille, Kaspersky Safe Kidsin kokeiluversio on voimassa saman ajanjakson ajan.