Om tillhandahållna data

Visa information om uppgifterna som lämnas till Kaspersky medan du använder tidigare versioner av programmet

Data tillhandahålls till Kaspersky med Kaspersky Password Manager 10.0

Kaspersky skyddar all information som tagits emot i enlighet med lag och gällande Kaspersky-regler. Data överförs via en säker kanal.

Du kan se listan över uppgifter som lämnas enligt villkoren i Licensavtal för slutanvändare (licensavtal) i motsvarande juridiska dokument. Du kan visa villkoren för licensavtalet i App Store.

Dessutom samtycker du till att förse Kaspersky med icke-personliga uppgifter genom att acceptera licensavtalet för slutanvändare.

Icke-personliga uppgifter lämnas till Kaspersky för följande syften:

För att förse dig med kärnfunktionerna i den förvärvade rättighetsinnehavarens programvara.

Om du loggar in på webbportalen med hjälp av ditt Facebook- eller Google-konto behöver rättsinnehavaren, utöver den information som nämns ovan, ta emot och behandla följande icke-personliga uppgifter från din enhet:

För att förbättra programmets kvalitet.