Tietoja toimitetuista tiedoista

Tarkastele aiempaa versiota käytettäessä Kasperskylle toimitettuja tietoja

Kaspersky Password Manager 9.7 -ohjelman käytön aikana Kasperskylle toimitetut tiedot

Kaspersky suojaa kaikkia vastaanotettuja tietoja lain ja sovellettavien Kasperskyn sääntöjen mukaan. Tiedot siirretään suojatun kanavan kautta.

Näet luettelon loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen (käyttöoikeussopimus) mukaisesti annetuista tiedoista niitä vastaavassa oikeudellisessa asiakirjassa. Voit tarkastella käyttöoikeussopimusta App Storessa.

Suostut antamaan Kasperskylle ei-henkilökohtaisia tietoja hyväksymällä loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen.

Ei-henkilökohtaisia tietoja annetaan Kasperskylle seuraavian käyttötarkoituksia varten:

Hankitun Oikeudenhaltijan Ohjelmiston perustoiminnon tarjoaminen.

Edellä mainittujen tietojen lisäksi, jos kirjaudut verkkoportaaliin Facebook- tai Google-tililläsi, oikeudenhaltijan on saatava laitteestasi ja käsiteltävä seuraavat ei-henkilökohtaiset tiedot:

Huomaa: Kirjaudu sisään Facebookilla -vaihtoehdon saatavuus riippuu alueestasi.

Sovelluksen laadun parantamiseksi.