Sijainnin valitseminen

Jos haluat piilottaa IP-osoitteesi ja näkyä internetissä eri sijainnista tulevana käyttäjänä, voit valita käytettävän sijainnin. Kaspersky VPN tukee tällä hetkellä seuraavia VPN-palvelinsijainteja:.

Jos haluat katsoa elokuvan, TV-sarjan tai -ohjelman samana päivänä, kun se julkaistaan maailmanlaajuisesti, vaikka sen julkaisu olisikin ajoitettu omalla alueellasi myöhemmäksi, sinun tarvitsee vain käynnistää appi ja valita sijainti, jolla haluamasi sisältö on saatavilla. Suosittelemme aluekohtaiselle sisällölle seuraavia palvelimia.

Huomaa: Luettelon sijainnit määritetään VPN-palvelimen IP-osoitteen mukaan eikä tämä välttämättä vastaa VPN-palvelimen fyysistä sijaintia.

Sijainnin valitseminen

Huomaa: Voit valita käytettävän sijainnin vain apin rajattomassa versiossa. Ilmaisversiossa Kaspersky VPN valitsee ilmaisen VPN-palvelimen sijainnin automaattisesti.

Huomautus: Ilmaisen version saatavuus ja mahdollisuus ostaa tilaus riippuu alueestasi.