Velg et sted

Hvis du vil skjule IP-adressen din og vises på internett som en besøkende fra et annet sted, kan du velge et annet sted. Kaspersky VPN støtter for øyeblikket følgende VPN-serverplasseringer.

Hvis du ønsker å se en film eller et program på dagen for verdenspremieren selv om det er planlagt til en senere dato i din spesifikke region, er alt du trenger å gjøre å starte programmet og velge et sted hvor det er tilgjengelig. Vi anbefaler følgende servere for regionsinnhold.

Merk: Stedene i listen fastslås basert på VPN-serverens IP-adresse, og ikke nødvendigvis hvor VPN-serveren faktisk befinner seg.

Velg et sted

Merk: Bare den ubegrensede versjonen av programmet lar deg velge stedet du vil bruke. I gratisversjonen velger Kaspersky VPN den gratis VPN-serverens plassering automatisk.

Merk: Tilgjengeligheten av gratisversjonen og muligheten til å kjøpe et abonnement avhenger av din region.