Het programma verwijderen

Na de verwijdering van Kaspersky Total Security zijn uw computer en persoonlijke gegevens niet langer beschermd.

De installatie van Kaspersky Total Security wordt met behulp van de installatiewizard ongedaan gemaakt.

Als u de wizard wilt starten op een computer met Microsoft Windows 7 of ouder,

Selecteert u in het menu Start achtereenvolgens Alle programma’s ->Kaspersky Total Security -> Kaspersky Total Security verwijderen.

Zo start u de wizard op een computer met Microsoft Windows 8 of nieuwer:

1. Klik op het startscherm op de tegel Kaspersky Total Security om de werkbalk aan te roepen.
  2. Klik in de werkbalk op de knop Verwijderen.
  3. Selecteer in het geopende venster Kaspersky Total Security in de lijst.
  4. Klik boven in de lijst op de knop Verwijderen.

In deze Help-sectie

Wachtwoord invoeren om het programma te verwijderen

Gegevens opslaan voor later gebruik

Verwijderen van programma bevestigen

Verwijderen voltooien