Kjære brukere, vi planlegger vedlikehold av Kaspersky cloud-løsninger.
Kontakt oss
Hvordan kan vi hjelpe deg
Hvis du bruker Kaspersky Small Office Security, åpner du denne siden.
Kontakt teknisk støtte
Standard støtte
Временно недоступен
  • Åpningstid: Døgnåpent
  • Ventetid: Hele døgnet
  • Språk: Engelsk
Plus-lisensstøtte
Временно недоступен
  • Telefonstøtte er kun tilgjengelig for brukere med Plus-lisens
  • Åpningstider: 24/7
  • Språk: Engelsk

Premium-støtte
Временно недоступен
  • Prioritert behandling
  • Fjerndiagnostikk
  • Fast responstid
Profesjonelle tjenester
Временно недоступен
  • Tilpasset tjeneste engasjement
  • Omfattende distribusjonshjelp fra våre profesjonelle serviceingeniører
  • Praktisk læring

Fortsett med dette avsnittet hvis spørsmålet ditt gjelder ett av følgende emner:

• Gebyrer og refusjoner
  • Endring av ordredetaljer
  • Fornyelser og bytte til andre programmer
  • Abonnementer og oppsigelser
  • Ordrer som er ufullstendige eller ikke ble levert
  • Hvor og hvordan kan jeg kjøpe produktet
  • Andre problemer som kan oppstå under kjøp eller mottak av ordren

Hvis du har kjøpt produktet fra en forhandler

Hvis du har kjøpt produktet fra en av Kasperskys partnere, må du kontakte denne forhandleren direkte (Finne en forhandler).

Hvis du har kjøpt produktet på det offisielle Kaspersky-nettstedet

Når du legger inn en innkjøpsordre for produktet gjennom Kasperskys nettside, behandles ordren av en av våre e-handelspartnere. Slik identifiserer du hvilken e-handelspartner som har behandlet innkjøpsordren, og kontakter brukerstøtte:

• Hvis du ser følgende i historikken over korttransaksjoner: Partneren din er
    NW
    Nexway
    Nexway
    DR*Kaspersky Lab
    DR*Kaspersky BD
    DR*EFMSPL
    Digital River
  • Hvis ordrenummeret Eksempel Partneren din
    inneholder flere sifre og flere bokstaver 1AB2CDDEFJH
    28RR3HW2F8K
    Nexway
    inneholder 11 eller 12 sifre 20564778810
    11252652307
    34297772062
    20201474710
    14314934907
    20269590810
    82581754300
    Digital River
  • Gå til denne siden. Hvis du ikke finner svar på spørsmålet, kan du kontakte teknisk støtte. Du finner kontaktinformasjon nederst på siden.
  • Gå til denne siden. Hvis du ikke finner svar på spørsmålet, kan du kontakte teknisk støtte. Du finner kontaktinformasjon nederst på siden.
Fant du det du leter etter?
Takk for tilbakemeldingen!