Ubegrenset versjon av Kaspersky VPN

26. januar 2024

ID 140375

Når du bruker den begrensede versjonen :

• Du kan bruke en begrenset mengde sikker trafikk per dag.
  • Du kan ikke velge den virtuelle serveren. Den virtuelle serveren velges automatisk.

Når du bruker den unbegrensede versjonen:

• Du kan bruke en ubegrenset mengde sikker trafikk per dag på flere enheter som er tilkoblet én My Kaspersky-konto, uavhengig av enhetens plattform (Android eller iOS). Hvis du har kjøpt et abonnement i appen kan du også bruke det på andre enheter. På My Kaspersky kan du velge enhetene der du vil bruke den ubegrensede versjonen. Se hjelpedelen for My Kaspersky.
  • Du kan velge en vilkårlig virtuell server og vises på Internett som en gjest fra et av landene på listen.

Du må kjøpe et abonnement på Kaspersky VPN for å bruke ubegrenset versjonen. Du kan kjøpe eller fornye et abonnement fra appen.

Du må koble til My Kaspersky for å aktivere og bruke den ubegrenset versjonen.

Informasjonen på My Kaspersky-kontoen omfatter antallet dager som gjenstår før abonnementet utløper. See delen Vise informasjon om abonnementer.