Om datalevering (EU, Storbritannia, Brasil, Vietnam, innbyggere i den amerikanske delstaten California)

26. januar 2024

ID 195478

Vis informasjon om dataene du har sendt til Kaspersky ved bruk av tidligere versjoner av appen.

Data levert til Kaspersky med Kaspersky-appen 11.100.X.XXX og nyere

Kaspersky beskytter all informasjon som mottas i henhold til loven og gjeldende Kaspersky-regler. Data videresendes over en sikker kanal.

Vi bruker personlige og ikke-personlige opplysninger.

Personlige data

Du kan se personopplysningene som sendes i henhold til Sluttbrukerlisensen, Personvernerklæringen, Markedsføringserklæringen eller Kaspersky Securitys nettverkserklæring i det tilhørende juridiske dokumentet.

Se et juridisk dokument

Ikke-personlige opplysninger

Vi bruker følgende ikke-personlige opplysninger for å opprettholde kjernefunksjonaliteten i programvaren:

• flagg som indikerer om Facebook-applikasjonen er installert på enheten;
  • Facebook SDK versjon
  • Autorisasjonskode mottatt fra identitetsleverandøren
  • Tilgang polleter mottatt fra identitet leverandør
  • Type data sendt til identitetsleverandøren
  • Identitetstoken mottatt fra identitetsleverandøren
  • Rettighetshaver-ID i identitetsleverandørens system
  • Navn av identitetsleverandøren
  • URI som identitetsleverandørens svar sendes til
  • Parametere forespurt fra identitetsleverandøren
  • ID av rettighetshaverens ressurs
  • tokentype
  • operativsystem;
  • programvare-ID hentet fra lisensen
  • full versjon av programvaren
  • Verdi generert for forespørselsverifisering
  • programvarekomponentens ID;
  • Programvare-ID
  • protokoll-ID.

For kjernefunksjonalitet kan data installeres og lastes ned i Firebase-tjenesten:

• programpakke-navn;
  • enhetens språkkode;
  • enhetsmodell;
  • enhetens tidssoneinnstilling;
  • versjonen til operativsystemet
  • enhetens språkkode som ble anskaffet ved å kjøre JavaScript-kode i WebView;
  • mulig unik matchet lenke serveren må sjekke før den sjekker om fingeravtrykket er en match;
  • Programvare ID på Firebase
  • Firebase SDK-versjon;
  • enhetens skjermhøyde;
  • enhetens skjermbredde;
  • Installasjonsdato og klokkeslett for programvaren

Data videresendes til Firebase over en sikker kanal. Informasjon om hvordan dataene behandles i Firebase, er publisert her: https://www.firebase.com/terms/privacy-policy.html/.

For å tilby QR skanner funksjonaliteten, vil følgende data bli gitt og behandlet i Huawei tjenesten:

• programpakke-navn;
  • landskode;
  • enhetstype;
  • enhetsmodell;
  • Object behandling algorithm ID;
  • API navn
  • Tjeneste-ID
  • versjonen til operativsystemet
  • informasjon om radio-/nettverkstilkobling;
  • forespørsel-ID;
  • fastvare-ID;
  • mobiloperatørkode;
  • formatet til objektet som behandles
  • Behandlet bilde histogram
  • Dato og klokkeslett da forespørselen startet;
  • Farge, marger og bakgrunnsfarge på strekkode som skal genereres.
  • Høyden på strekkode som er generert
  • Bredde på strekkode som er generert
  • Høyden på strekkode som skal genereres
  • Bredde på strekkode som skal genereres
  • Antall behandlede objekter
  • Maksimal varighet for objekt behandling
  • Minste varighet for objekt behandling
  • Lengden på strengen som brukes til å generere en strekkode
  • versjonen til programvarens komponent;
  • Programvare-ID
  • Antall program feil
  • resultatet av programvarehandlingen;
  • totalt antall fullførte forespørsler;
  • ID-en til handlingen utført av brukeren i programvaren;
  • total varighet for behandling av forespørsel

Data behandling i Huawei-tjenesten utføres over en sikker kanal. Data behandling skjer i samsvar med Huaweis personvern erklæring og er tilgjengelig på: https://consumer.huawei.com/en/privacy/privacy-policy/.