Installere og starte Kaspersky Password Manager

18. september 2023

ID 140398

Slik laster du ned Kaspersky Password Manager (hvis det ikke er installert enda):

1. Åpne Kaspersky-appen.
  2. I delen Kaspersky Password Manager trykker du på Last ned og installer.

Dette åpner en side med detaljer om Kaspersky Password Manager.

3. Trykk på Installer på siden med detaljer om appen.

Deretter starter nedlastingen og installasjonen av Kaspersky Password Manager.

Slik starter du Kaspersky Password Manager hvis programmet allerede er installert:

1. Åpne Kaspersky-appen.
  2. I delen Kaspersky Password Manager trykker du på Åpne.

Vinduet for appen Kaspersky Password Manager åpnes.

Se hjelpedelen for Kaspersky Password Manager for instruksjoner om hvordan du bruker Kaspersky Password Manager.