Logg på My Kaspersky med Google-, Facebook- eller Apple-kontoen din

18. september 2023

ID 233342

Du kan ha muligheten til å raskt logge på My Kaspersky med Google-, Facebook- eller Apple-kontoen din.

Tilgjengeligheten av muligheten til å logge på med Facebook avhenger av din region.

Første gangs pålogging

Slik logger du på My Kaspersky med en eksisterende Google-, Facebook- eller Apple-konto for første gang:

1. Velg en godkjenningsmetode i Logg på My Kaspersky-seksjonen, og trykk på den tilhørende knappen.
  2. Velg din region og språk. Dette påvirker betaling måtene og tilgjengeligheten til enkelte apper i My Kaspersky kontoen din.
  3. Merk av for Jeg godtar å gi Kaspersky e-postadressen min for å motta tilpassede markedsføringstilbud . Dette trinnet er valgfritt.
  4. Tapp på Fortsett.

Kaspersky-appen logger deg på My Kaspersky.

Ytterligere pålogginger

Hvis du allerede har brukt Google-, Facebook- eller Apple-kontoen din til å logge på My Kaspersky før, trykker du på den tilsvarende knappen og følger instruksjonene.

Kaspersky-appen logger deg på My Kaspersky.