Oversikt over Kaspersky-appen

24. november 2023

ID 213284

Velkommen til Kaspersky-appen! Vi har plassert alle våre beste teknologier på samme sted for å hjelpe til med å holde iOS-enhetene dine trygge. Appen inneholder mange funksjoner rettet mot å gi sikkerhet og personvern. Få alle vår beste sikkerhet på iOS.

Kaspersky-appen inneholder premiumapper og -funksjoner som er utviklet for å fungere på iPhone og iPad. Fra viktige sikkerheter som anti-phishing og fikse svake innstillinger til utvidede personvernverktøy – passordadministrasjon, VPN, Datalekkasje sjekk og mange flere.

Applikasjonen tilbyr en rekke planer for å møte dine behov. Følgende funksjoner er tilgjengelige som en del av Kaspersky-appen for alle abonnementer.

Funksjoner og abonnementer i Kaspersky-appen

Funksjon

Standard

Plus

Premium

Sikkerhet

Sikkerhetsnyheter og svake innstillinger

Ja

Ja

Ja

Wi-Fi sikkerhetssjekk

Ja

Ja

Ja

Sikker QR skanner

Ja

Ja

Ja

Anti-Phishing

Ja

Ja

Ja

Anrops-ID (valgte regioner)

nei

Ja

Ja

Drepebryter

nei

Ja

Ja

Smart Home Monitor

nei

Ja

Ja

Personvern

Kontroll for identitetstyveri

nei

nei

Ja

Datalekkasjekontroll

Ja

begrenset

Ja

Ja

Personvern på sosiale medier

nei

Ja

Ja

Kaspersky VPN

Ja

begrenset

Ja

Ja

Privat surfing

nei

Ja

Ja

Password Manager

nei

Ja

Ja

Ekstra verktøy

abonnementsadministrasjon

Ja

Ja

Ja

Rapporter

Ja

Ja

Ja

Støtte

Svar på ofte stilte spørsmål

Ja

Ja

Ja

Applikasjonskonfigurasjontip

Ja

Ja

Ja

Støtteforum

Ja

Ja

Ja

Kundeservice

Ja

Ja

Ja

Premium kundestøttetjenester

nei

nei

Ja

Merk at noen planer bare dekker én enhet. Med slike planer vil du ikke kunne installere og logge på My Kaspersky-kontoen din ved å dele en lenke eller QR-kode med andre enheter. Link og QR-kodedeling er kun tilgjengelig for planer med flere enheter.

Hvis du allerede har et abonnement på Kaspersky Sikkerhetssky, kan du fortsatt bruke det i Kaspersky-appen. Her kan du lese mer om alternativene for ditt abonnement.