Om My Kaspersky

24. november 2023

ID 132090

My Kaspersky er et nettbasert sted der du kan utføre følgende oppgaver:

• Ekstern behandling av enkelte Kaspersky-programmer på enhetene dine.
  • Nedlasting av installasjonspakker for Kaspersky-programmer.

Du kan logge på My Kaspersky på en av følgende måter:

• Bruke påloggingsdetaljene som brukes for andre Kaspersky-ressurser.
  • Ved å opprette en ny konto (på My Kaspersky eller direkte fra kompatible programmer).
  • Bruke Facebook som legitimasjon.

Du må koble enhetene til My Kaspersky for å kunne bruke My Kaspersky.

Du finner detaljert informasjon om hvordan du bruker My Kaspersky i Hjelp for My Kaspersky.