Endre plassering

24. november 2023

ID 140373

Slik endrer du plassering:

1. Åpne Kaspersky-appen.
  2. Velg seksjonen VPN.
  3. Velg det nye stedet.

Hvis du vil at appen skal velge en plassering med den raskeste serveren automatisk, velger du Raskeste serveralternativ.

For å se regionalt innhold i strømmetjenester, velg den anbefalte plassering.

Hvis du foretrekker å bruke spesifikke steder, kan du legge dem til i favorittene dine for rask tilgang.

Slik legger du til den virtuelle plassering til favorittene dine:

1. Åpne Kaspersky appen> VPN.
  2. Finn ønsket plassering enten ved å søke etter den, eller ved å bla i listen over steder.
  3. Trykk på hjertet ved siden av stedet for å legge det til i favorittene dine.

Du vil se favorittstedene dine i fanen Favoritter .

For å fjerne et sted fra favorittene dine, trykk på hjertet ved siden av stedet.

Hvis du bruker gratisversjonen, kan du ikke velge den virtuelle plasseringen. Plasseringen velges alltid automatisk.