Merknader om varemerker

24. november 2023

ID 140724

Navn og logoer til nevnte produkter og tjenester kan være registrerte eller uregistrerte varemerker for deres respektive eiere. Kaspersky -appen er ikke støttet, sponset eller støttet av eierne av tredjepartsvaremerkene nevnt her.

App Store, Apple, iPad, iPadOS, iPhone, iTunes, macOS og Safari er varemerker for Apple Inc.

IOS er et registrert varemerke eller et varemerke som tilhører Cisco Systems, Inc. og/eller deres partnere i USA og i andre land.

Android, Firebase, Google, Google AdWords, Google Analytics, Google Play er varemerker for Google LLC.

Microsoft, Windows er varemerker tilhørende Microsoft-gruppen av selskaper.