Vise appens beskyttelsesstatus

24. november 2023

ID 142639

Slik viser du appens beskyttelsesstatus:

1. Åpne appen.
  2. Trykk på Finn ut mer i den øvre delen av appens hovedvindu.

Det vises et vindu med meldinger fra alle funksjonene i appen vises. Du kan trykke på en melding for å vise detaljer.

Det finnes tre typer meldinger:

• Kritiske meldinger informerer deg om hendelser av avgjørende viktighet for enhetens sikkerhet, for eksempel oppdagelse av en jailbreak.
  • Statusmeldinger informerer deg om at beskyttelsen i det spesifiserte området er aktiv.
  • Informasjonsmeldinger informerer deg om hendelser som kan være viktige for enhetens sikkerhet.