Om datalevering (EU, Storbritannia, Brasil, Vietnam, innbyggere i den amerikanske delstaten California)

24. november 2023

ID 142641

Kaspersky beskytter all informasjon som mottas i henhold til loven og gjeldende Kaspersky-regler. Data videresendes over en sikker kanal.

Personlige data som sendes inn

Du godtar å gi Kaspersky personopplysninger ved å akseptere sluttbrukerlisensavtalen, personvernerklæringen og andre juridiske dokumenter. Du kan vise listen over dataene som sendes inn i vilkårene for hvert juridisk dokument i den relevante juridiske avtalen.

For å se sluttbrukerlisensavtalen, personvernerklæringen og andre juridiske dokumenter:

1. Trykk på Profil > Om > Juridisk.
  2. Trykk på navnet til utsagnet.

Teksten i den valgte erklæringen vises.

Ikke-personlige data som sendes inn

Du samtykker i å gi Kaspersky ikke-personlige data ved å godta lisensavtalen for sluttbrukere.

Informasjon om oppdateringsforespørselen:

• Type programvare
  • Programvareversjonen
  • Konfigurasjons-ID
  • Resultatet av oppdateringsforespørselen
  • Feilkode