Kontrollere kontoene dine

24. november 2023

ID 161479

Hvis du vil sjekke om dataene dine kan ha blitt offentlig tilgjengelige:

1. Åpne Kaspersky-appen.
  2. Åpne Datalekkasje sjekker seksjon.

Skjermbildet Kontroller en konto åpnes.

3. I søkefeltet skriver du inn e-postadressen din.
  4. Trykk Søk.

Hvis kontoen din har en mulig lekkasje, viser appen en liste over nettsteder hvor lekkasjen kan ha oppstått, dato for den mulige lekkasjen og datakategorien som kan være kompromittert.

Hvis du vil ha mer informasjon om den mulige datalekkasjen og vise Kasperskys anbefalinger, trykker du på nettstedet.

5. Appen lagrer hver avkrysset konto i en liste over kontoer som sjekkes automatisk hver dag.

Du blir varslet hvis det oppdages kontolekkasje.