Sende statistikk om batterioppladingen

24. november 2023

ID 161715

Med Kaspersky-appen kan du se batterinivået på alle enheter som bruker abonnementet. Du kan vise disse batterinivåene på My Kaspersky.

Denne innstillingen er skrudd på som standard på hver enhet. Du kan skru av sending av batteristatistikk i appinnstillingene.

For å skru av innsending av statistikk om batterinivået på en enhet,

Naviger til Profil > Innstillinger > Send batterinivå til My Kaspersky .

Du kan ikke lenger vise batterinivået til den gjeldende enheten på My Kaspersky.