Administrere abonnementer

24. november 2023

ID 165615_1

Et abonnement er et kjøp av rettigheten til å bruke applikasjonen i henhold til visse parameter (for eksempel utløpsdato for abonnement, antall enheter).

Du kan administrere abonnementet (for eksempel for å kjøpe, suspendere eller gjenoppta) via din personlige kontoside på nettstedet til tjenesteleverandøren (for eksempel via Apple-kontoen din). Følg instruksjonene på App Store.

Om automatisk fornyelse

Et abonnement kan fornyes automatisk eller manuelt. Et abonnement som fornyes automatisk blir automatisk fornyet ved utløpet av abonnementsperioden helt til du avbryter der. Et abonnement som fornyes manuelt må fornyes ved utløpet av abonnementsperioden.

Hvis du ikke aktiverer automatisk fornyelse, eller appen av en eller annen grunn ikke kan fornye abonnementet automatisk (kredittkortet har utløpt eller ble avvist) vil den begrensede versjonen av appen bli aktivert når abonnementet utløper. For å fortsette å bruke appen under abonnementet, må du fornye abonnementet manuelt på Kaspersky-nettstedet eller via leverandøren din.

Hvis du bestiller et abonnement på Kaspersky-appen kanselleres ikke andre abonnementer som inkluderer Kaspersky-appen. Hvis du vil unngå ekstra kostnader, må du sørge for at du har kansellert eller deaktivert automatisk fornyelse av abonnementer du ikke trenger.

Om å si opp et abonnement

For å avbryte et abonnement eller bytte til manuell fornyelse:

1. Gå til den personlige kontosiden på tjenesteleverandørens nettsted.
  2. Sjekk om du har noen aktive abonnement som inneholder appen du kjøper et abonnement for.

Avbryt eller deaktiver automatisk fornyelse av abonnement du ikke trenger.

Du kan bare gjenoppta automatisk fornyelse for abonnementer kjøpt via Google Play. Det gjør du ved å følge instruksjonene i Google Play Help.

Du kan bare kjøpe ett abonnement på Kaspersky-appen per Apple ID. For å bytte abonnementet ditt til en annen My Kaspersky konto, send inn en forespørsel til kundeservice via My Kaspersky, og inkluderer en detaljert beskrivelse av problemet.

Hvis du har et aktivt abonnement på Kaspersky VPN, kan du bruke det i den frittstående appen Kaspersky VPN Sikker tilkobling.

Når du abonnerer på Premium-versjonen kan du bli tilbudt redusert pris i en periode. Denne rabatten kan bare gis en gang og gjelder bare for den angitte perioden. Etter denne perioden er over, vil du bli belastet normal abonnementsavgift for den pakken du har valgt.

Hvis du abonnerer på Plus- og Premium-abonnementer på Kaspersky-appen kan du bruke Kaspersky VPN-funksjonaliteten. Kaspersky VPN er også tilgjengelig i prøveversjonen av Kaspersky Plus.

Blokkert abonnement

Abonnementsstatusen «Blokkert» betyr at ingeniører fra Kaspersky har blokkert aktiveringskoden for å forhindre ulovlig bruk av den. Du må aktivere appen med en ny aktiveringskode.

Ta kontakt med Kaspersky kundeservice for å få en ny aktiveringskode. Du kan også kjøpe en ny aktiveringskode i en nettbutikk.